Cégünket 1992-ben alapítottuk a Szeged melletti Kiskundorozsmán.

A kezdetekben elsődleges tevékenységünk polietilén fóliagyártás és tovább feldogozás – nyomdázás, konfekcionálás – volt. Az első évek után folyamatosan bővítettük tevékenységünket. Az expanziónak megfelelő teret biztosítandó, 2000-ben új, tágasabb telephelyre, az ugyancsak Szeged melletti Bordányba költözött cégünk, ahol jelenleg is működik.

A FÓLIAPLAST Kft. profilszélesítésének egyik meghatározó eleme a RASCHEL HÁLÓTERMÉKEK gyártási hátterének kialakítása volt, HDPE fólia bázison. Ezen termékek elsősorban mezőgazdasági árnyékoló- és építőipari hálóként hasznosíthatók.

cegfoto.jpg

A piaci igények változásának nyomon követésére szintén létrehoztuk a széles termékválasztékot kínáló AGROFÓLIA gyártóbázisunkat. A hatékony minőségjavítás és anyagtakarékosság jegyében, követve a piaci versenykövetelményeket is, korszerű, 3-rétegű koextrudert állítottunk üzembe. A folyamatos fejlesztés, a gyártási háttér bővítésének következő mérföldköve egy POLIPROPILÉN FÓLIAGYÁRTÓ extruder üzembeállítása volt. Ma már az LDPE, HDPE és PP fóliák igen széles választékát gyártjuk és kínáljuk.

Egy- és többrétegű fóliatermékeink döntő hányadát a piaci igények szerint konfekcionáljuk, jórészt zsákok, táskák, tasakok gyártásával, maximum 6 színnel nyomdázva, adott esetben mikro-, vagy makroperforációval ellátva, darabos, vagy tömbösített kiszerelésben.

Piaci pozíciónk megőrzéséhez, részesedésünk lehetséges bővítéséhez nagyban hozzájárul megbízható, rugalmas gyártói hátterünk, mely az MSZ EN 9001:2009 minőségirányítási tanúsítással – és az ahhoz kapcsolódó rendszeres audittal – biztosítva, hatékonyan, egységes rendszerként működik.

 Üzletpolitikánk fő pillérei a következők:

  • rugalmasság, megbízhatóság, az egyedi vevőigények kielégítésével is;
  • kiszámítható árpolitika, versenyképes árak;
  • környezettudatos működés;
  • anyag- és költségtakarékos fejlesztések;
  • tartós partnerkapcsolatok kialakítása, köszönhetően annak, hogy igyekszünk partnereinket hozzásegíteni eredményességükhöz;
  • vevőcentrikusság, melynek érdekében cégünk valamennyi dolgozója elhivatott a minőségi és felelős munkavégzés iránt.

Bízunk benne, hogy rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését cégünk iránt, és a közeljövőben Önt is megbecsült Partnereink között üdvözölhetjük.

Gombár Ede
cégtulajdonos